RAAKAPAKASTEET JA MAKUPALAT 100% REHDEISTÄ RAAKA-AINEISTA

Valmistamme tuotteemme siasta, naudasta, broilerista, kalkkunasta ja lohesta. Tämä takaa, että valikoimastamme löytyy jokaiselle lemmikille jotain suuhun pantavaa.

Tuotteemme sopivat erinomaisesti myös allergisille lemmikeille, sillä suurin osa tuotteistamme on valmistettu vain yhdestä raaka-aineesta.

Tuotteemme on pakattu uudelleensuljettaviin pusseihin, joten niitä on helppo syöttää lemmikille sellaisenaan suoraan pakkasesta tai sekoittaa muun ruoan sekaan. Tuotteemme soveltuvat myös kypsentämiseen.

Tutustu tuotevalikoimaamme!

Psst! Ota yhteyttä -sivulla voit kysellä tarkemmin tuotteistamme ja kertoa toiveistasi. Pääset suoraan yhteydenottolomakkeeseen tästä.

 

 

Tessujen seikkailut nyt myös videoina, katso täältä!

Tiedustele palveluitamme

Lemmikkiruuat Tessu Oy

Lemmikkiruuat Tessu Oy valmistaa rehtiä ja rehellistä ravintoa lähellä tuotetuista raaka-aineista kissoille ja koirille - perheen karvaisille, mutta sitäkin rakkaammille kavereille.

Tuotteisiimme kuuluu lemmikkien raakapakasteet ja makupalat, joiden valmistukseen olemme käytäneet kotimaista, 100-prosenttista naudan, sian, broilerin tai kalkkunan lihaa tai kalaa. Olemme halunneet valmistaa tuotteemme aidoista, lähellä tuotetuista raaka-aineista, ensisijaisesti lemmikkisi hyvinvointia ajatellen.

Raakapakasteet- ja lemmikin makupalat löydät verkkokaupastamme koiranruokinta.com