Pääomistaja vaihtuu Lemmikkiruuat Tessu Oy:ssä

Kun aloitimme 80-luvun lopulla valmistamaan lemmikkien ruokia, meillä oli tarkoitus työllistää sillä itsemme. Tessu Oy on niistä päivistä kasvanut 150 neliön hallista ja kaksi henkilöä työllistävästä yrityksestä 1200 neliön tuotantolaitokseksi ja n. 13 henkilöä työllistäväksi 1,5 milj.euron liikevaihtoa tekeväksi yritykseksi. Olemme näinä vuosina kehittäneet toimintaa menestyksekkäästi ja investoineet voimakkaasti koneisiin ja laitteisiin. Yrittäjäuraa on nyt takana jo lähes 40 vuotta, joten on oikea aika siirtää vetovastuu uusille pääomistajille ja suunnata katseet vapaa-aikaan.

Tessun uusina pääomistajina aloittavat nyt porvoolaiset Sari Niemenmaa, Joel Kajas ja heidän omistamansa perheyritys. Uusilla omistajilla on erittäin vahva kokemus lemmikkieläinalalta vähittäiskaupasta. Tässä järjestelyssä yhdistyvät Tessun hyväkuntoinen tuotantokoneisto ja tuotanto-osaaminen Sarin ja Joelin vahvaan osaamiseen tuote- ja kuluttajapuolella.

Lemmikkiruuat Tessu Oy:n toiminta jatkuu ennallaan Joensuun Suhmurassa. Poikamme Toni ja Veli-Petteri Puustinen jatkavat yhtiön osakkaina ja muutenkin Tessu Oy:n toiminnassa, Veli-Petterin toimiessa yrityksen tuotantopäällikkönä. Uskomme että ratkaisu, jossa kaksi perheyritystä yhdessä jatkavat Tessu Oy:n liiketoimintaa antaa mahdollisuuden entistä voimakkaampaan kehitykseen ja kasvuun. Tahdomme kiittää kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneita kuluneista vuosista. Erityiskiitoksen haluamme antaa henkilökunnalle, ilman heitä Tessu ei olisi sitä mikä se on tänä päivänä.

Kiittäen, Leena ja Antti Puustinen
Lemmikkiruuat Tessu Oy

Lisätietoja:
Antti Puustinen, 0400-171 078
Joel Kajas, 050-512 4430

Tessujen seikkailut nyt myös videoina, katso täältä!

Lemmikkiruuat Tessu Oy

Lemmikkiruuat Tessu Oy valmistaa rehtiä ja rehellistä ravintoa lähellä tuotetuista raaka-aineista kissoille ja koirille - perheen karvaisille, mutta sitäkin rakkaammille kavereille.

Tuotteisiimme kuuluu lemmikkien raakapakasteet ja makupalat, joiden valmistukseen olemme käytäneet kotimaista, 100-prosenttista naudan, sian, broilerin tai kalkkunan lihaa tai kalaa. Olemme halunneet valmistaa tuotteemme aidoista, lähellä tuotetuista raaka-aineista, ensisijaisesti lemmikkisi hyvinvointia ajatellen.

Raakapakasteet- ja lemmikin makupalat löydät verkkokaupastamme koiranruokinta.com