LAADUKKAAT RAAKAPAKASTEET JA MAKUPALAT SUORAAN MEILTÄ, JOENSUUN SUHMURASTA

Lemmikkiruuat Tessu Oy valmistaa rehtiä ja rehellistä ravintoa lähellä tuotetuista raaka-aineista kissoille ja koirille - perheen karvaisille, mutta sitäkin rakkaammille kavereille.

Tuotteisiimme kuuluu lemmikkien raakapakasteet ja makupalat, joiden valmistukseen olemme käyttäneet kotimaista, 100-prosenttista naudan, sian, broilerin tai kalkkunan lihaa tai kalaa. Olemme halunneet valmistaa tuotteemme aidoista raaka-aineista, ensisijaisesti lemmikkisi hyvinvointia ajatellen. Sillä jos kysyisit karvaiselta ystävältäsi, sitähän sekin tahtoisi - luonnollista ja puhdasta ravintoa, josta vatsa täyttyy ja turkki kiiltää!

TESSU-tuotteitamme löydät erikoisliikkeistä sekä elintarvikekaupoista ympäri Suomen. Voit tehdä ostoksia myös tehtaanmyymälässämme Joensuun Suhmurassa, jossa jo kolmannessa sukupolvessa toimiva perheyrityksemme on tuottanut ravitsevaa ruokaa kodin pienille ja suurille karvakorville yli 25 vuoden ajan.

Tervetuloa tutustumaan Tessujen maailmaan!

Tuotteet >>

Raakapakasteet - Aitoa ravintoa

Raakapakastevalikoimamme on laaja, mutta tuotteitamme yhdistää ainakin yksi asia: ne on valmistettu korkealuokkaisista raaka-aineista. Pakasteita voit ostaa kerralla suuremmankin erän, sillä ne säilyvät pakkasessa pitkään. Tutustu tuotteisiimme!

Maittavat makupalat

Makupalamme ovat koirille ja kissoille tarkoitettuja kuivatuotteita, jotka sopivat erinomaisesti esimerkiksi koulutustarkoitukseen. Tuotteet ovat kotimaisia ja ravintorikkaita - siten näillä herkuilla kelpaa hemmotella perheen karvaisia kavereita hyvällä omalla tunnolla. Katso, mitä kaikkea valikoimaamme kuuluu!

Tehtaanmyymälä Tessu

Tehtaanmyymälän tuotteet

Tehtaanmyymälästämme löydät tuoteitamme edulliseen hintaan. Myymälästämme saat ostettua kerralla esimerkiksi isompia tuote-eriä sekä 2. laadun tuotteita. Paikan päältä löydät myös monipuolisen valikoiman erilaisia lemmikkien tarvikkeita, leluja, lisäravinteita ja oheistuotteita.

Koiran ruokinta Tessu

KOIRAN RUOKINNAN ABC

Koiran ruokinnassa tulee ottaa huomioon, että jokainen koira on oma yksilönsä: yhtä oikeaa tapaa ruokkia omaa lemmikkiä ei ole. Voit myös huokaista helpotuksesta, sillä voimme kertoa, että karvakorvasi ravitsemus ei ole rakettitiedettä. Lue aiheesta lisää!

 

Tessujen seikkailut nyt myös videoina, katso täältä!

JÄLLEENMYYJÄMME YMPÄRI SUOMEN

Tuotteitamme myyvät monet erikoisliikkeet ja elintarvikekaupat ympäri Suomen. Olemme koonneet sinua varten kattavan listan tuotteittemme myyntipaikoista. Klikkaa ja tutustu jälleenmyyjiimme tarkemmin!

Tehtaanmyymälä

Tehtaanmyymälämme on kuin lemmikkien oma irtokarkkikauppa - mutta löytyypä valikoimastamme jotain hauskaa omistajillekin! Tule tutustumaan!

Lemmikkiruuat Tessu Oy

Lemmikkiruuat Tessu Oy valmistaa rehtiä ja rehellistä ravintoa lähellä tuotetuista raaka-aineista kissoille ja koirille - perheen karvaisille, mutta sitäkin rakkaammille kavereille.

Tuotteisiimme kuuluu lemmikkien raakapakasteet ja makupalat, joiden valmistukseen olemme käytäneet kotimaista, 100-prosenttista naudan, sian, broilerin tai kalkkunan lihaa tai kalaa. Olemme halunneet valmistaa tuotteemme aidoista, lähellä tuotetuista raaka-aineista, ensisijaisesti lemmikkisi hyvinvointia ajatellen.

Raakapakasteet- ja lemmikin makupalat löydät verkkokaupastamme koiranruokinta.com