LEHDISTÖTIEDOTE                                                                                          6.2.2017                                     

 

Kesko, Best Friend Group ja Lemmikkiruuat Tessu yhteistyöhön:
uusi kotimainen lemmikkien makupalasarja markkinoille

Kuopiolainen Best Friend Group Oy on solminut yhteistyösopimuksen joensuulaisen perheyrityksen Lemmikkiruuat Tessu Oy:n kanssa, joka on valmistanut koirien ja kissojen raakapakasteita ja makupaloja suomalaisista raaka-aineista jo vuodesta 1989 lähtien. Kahden itäsuomalaisen yrityksen yhteistyö eteni nopeasti, koska yrityksillä oli yhteinen intressi lisätä kotimaisten lemmikkituotteiden tarjontaa Suomen markkinoilla. Yhteistyöhön lähti mukaan myös Kesko, jonka kauppoihin tuotteet tulevat myyntiin huhtikuussa.

Lemmikinomistajat ovat yhä tietoisempia siitä, mitä karvaisille perheenjäsenilleen syöttävät. Puhtaat, mahdollisimman luonnonmukaiset ja turvalliset raaka-aineet ovat nykyään tärkeä argumentti tuotteen valinnassa monelle kuluttajalle. Lanseerattava tuotesarja vastaa tähän kysyntään tuomalla markkinaan sataprosenttisesti kotimaisia lemmikkien makupaloja.

Tuotesarjaan kuuluvat aluksi kotimaiset possunkorvat, possunkorvasuikaleet ja –palat sekä lihalastut ja lohikuutiot. Valikoimaa tullaan jatkossa kasvattamaan kuluttajien toiveiden mukaisesti.

-  Tämän tuotesarjan myötä juhlistamme Suomen 100 –vuotisjuhlavuotta ja tuemme suomalaista työtä, joka on meille suomalaisena yrityksenä todella tärkeä asia, iloitsee Best Friend Groupin toimitusjohtaja Caspar Berntzen.

 

Best Friend Group Oy on lemmikkieläintarvikkeiden pohjoismainen markkinajohtaja jo yli 40 vuoden kokemuksella.  Yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Kuopiossa, ja tytäryhtiöt Ruotsissa, Tanskassa, Hong Kongissa sekä Norjassa. Yrityksen liikevaihto on n. 40 milj.€ ja se työllistää lähes 100 intohimoista lemmikkialan ammattilaista. Best Friend Groupin suurimmat brändit ovat päivittäistavarakaupassa myytävä Best Friend sekä erikoisliikkeissä myytävät Racinel ja Hurtta. Hurttaa viedään yli 30 maahan ympäri maailman.

Lemmikkiruuat Tessu on valmistanut rehtiä ja rehellistä ravintoa lähellä tuotetuista raaka-aineista kissoille ja koirille jo yli 25 vuoden ajan.  Perheyrityksen tuotantolaitos sijaitsee Joensuun Suhmurassa.

 

Lisätietoja:

Best Friend Group Oy, toimitusjohtaja Caspar Berntzen (caspar.bertnzen@bestfriend.com) p. 040 523 1122

Lemmikkiruuat Tessu Oy, Antti Puustinen (antti.puustinen@tessu.fi) p. 0400 171 078

Tessujen seikkailut nyt myös videoina, katso täältä!

Lemmikkiruuat Tessu Oy

Lemmikkiruuat Tessu Oy valmistaa rehtiä ja rehellistä ravintoa lähellä tuotetuista raaka-aineista kissoille ja koirille - perheen karvaisille, mutta sitäkin rakkaammille kavereille.

Tuotteisiimme kuuluu lemmikkien raakapakasteet ja makupalat, joiden valmistukseen olemme käytäneet kotimaista, 100-prosenttista naudan, sian, broilerin tai kalkkunan lihaa tai kalaa. Olemme halunneet valmistaa tuotteemme aidoista, lähellä tuotetuista raaka-aineista, ensisijaisesti lemmikkisi hyvinvointia ajatellen.

Raakapakasteet- ja lemmikin makupalat löydät verkkokaupastamme koiranruokinta.com